Menu

Praktische informatie

Zorg houdt volgens ons niet op bij de grenzen van een instituut. Om de zorg naar een nog hoger niveau te tillen, is samenwerking en kennisdeling met de beste partners binnen en buiten de zorg cruciaal. Vanuit die gedachte organiseren we ook jaarlijks het congres ‘Verder in beweging’. Met zoveel mogelijk betrokkenen delen we daar de ontwikkelingen op het gebied van de zorg (voor houding en beweging).

Aanmelden

Iedereen kan zich aanmelden voor het congres. Deelname is bovendien gratis. 

Accreditatie

Voor het congresprogramma zijn accreditatiepunten aangevraagd voor alle BIG-erkende specialismen via KNGF, ABAN, V&V, Verpleegkundig specialisten, ADAP, Keurmerk Fysio & NAPA.

Coronamaatregelen

Wij volgen de landelijke coronamaatregelen en de richtlijnen van het RIVM. Voor ons congres betekent dit het volgende:

De meest voor de hand liggende: blijf bij klachten thuis.

U moet een QR-code of negatief testbewijs + uw identiteitsbewijs tonen bij de toegang. Zorg ervoor dat u dus ook uw identiteitsbewijs alvast bij de hand heeft voor een snellere doorstroom.

De opening van het congres is om 10.00 uur. U kunt echter al om 9.00 uur naar binnen. Zorg dat u ruim op tijd bent, vanwege de extra tijd die de toegangscontrole kost en om lange rijen vlak vóór 10.00 uur te voorkomen.

Er zijn genoeg zitplaatsen beschikbaar in De Vereeniging om verspreid te kunnen zitten.

Geef elkaar de ruimte en houd rekening met elkaar. Met name tijdens de pauzes en in de rij voor de toegang. Ook voor het aanbieden van de lunch zorgt de organisatie voor voldoende spreiding.

Het dragen van een mond-neusmasker is niet verplicht tijdens het congres. Uiteraard snappen wij het als u het fijn vindt om er wel een te dragen. Daarom delen we bij de ingang ook gratis mond-neusmaskers uit.

Foto’s

Tijdens het congres is een fotograaf aanwezig en worden er foto’s gemaakt. Die kunnen we gebruiken in de communicatiemiddelen van de Sint Maartenskliniek. Mocht u bezwaar hebben tegen het eventuele gebruik van foto’s waar u op staat, dan kunt u dit kenbaar maken via dit e-mailadres: s.debruin@maartenskliniek.nl

Allergieën

Heeft u via het aanmeldformulier een allergie doorgegeven (zoals gluten, notenallergie en lactose-intolerantie), dan wordt er voor u een aparte lunch geserveerd. Deze lunch kunt u afhalen bij de balie van het Grand Café.

Voor de overige dieetwensen zijn er voldoende keuzes in het aanbod tijdens de lunch voor alle deelnemers.

Verhinderd?

Kunt u toch niet komen naar het congres? Dan stellen wij het zeer op prijs als u dit tijdig doorgeeft via s.debruin@maartenskliniek.nl

Congreslocatie + parkeren

Congreslocatie

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
6511 NC Nijmegen
W www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

De routebeschrijving naar De Vereeniging vindt u hier.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid bij De Vereeniging zelf. Als die parkeerplaats vol is, kunt u naar de Keizer Karelgarage aan de Van Schaeck Mathonsingel. 

Keizer Karelgarage
Van Schaeck Mathonsingel 22
6512 AR Nijmegen

De routebeschrijving naar de parkeergarage vindt u hier.


Een alternatief is parkeergelegenheid aan de Wedren.  

Wedren
Waldeck Pyrmontsingel 40
6524 BB Nijmegen

De routebeschrijving naar die parkeerplaats vindt u hier.

Contact

Voor informatie over het programma kunt u contact opnemen met:

Remco Hoogendijk | R.Hoogendijk@maartenskliniek.nl

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Silvia de Bruin | 06 22311630 | s.debruin@maartenskliniek.nl