Menu

11 november: congres Verder in beweging 2022

Licht. We begonnen met het staren naar de sterren. Daarna duwden we het licht door prisma’s. Inmiddels heeft de wetenschap andere manieren ontdekt om het licht te kunnen manipuleren en gebruiken. Hierdoor ontstaan er talrijke nieuwe mogelijkheden. We staan dan ook op de drempel van een nieuwe technologische toekomst.

Licht is het thema van het congres ‘Verder in beweging 2022’ van de Sint Maartenskliniek. Op 11 november, de dag van Sint Maarten, delen wij ontwikkelingen binnen de zorg voor houding en beweging. En ja, net als onze naamgever, willen wij het licht zijn voor anderen. Een richtinggevende kliniek vol nieuwe inzichten en inspiratie. Maar bovenal willen we samen met jou op die drempel gaan staan en een stap zetten in de toekomst; verblindend, verlicht en verhelderd.

Noteer 11 november in de agenda. En houd deze website in de gaten voor meer info over het congres en de sprekers. Ook organiseren we tussen de middag een festival rondom de lunch. Het congres vindt in ieder geval weer plaats in De Vereeniging in Nijmegen. De spreker voor de Maartenslezing geven we alvast prijs: Daan Roosegaarde!

DAAN ROOSEGAARDE BY REBEKKA MELL